Kampvalg i skytteforeningen

Generalforsamlingen i Vester Han Herred skytteforening tegner efter alt at dømme, til at blive lidt af et tilløbsstykke i år. Den nuværende formand, Jens Peter Larsen og kassereren, Christian Hansen har begge valgt at sige stop i bestyrelsen, begge grundet øget arbejdspres. Christian efter 16 år på posten og jeg selv efter sammenlagt 4 år fortæller Jens Peter Larsen. Heldigvis er vi således stillet, at der er indkommet hele to forslag til ny formand, Daniel Lykkebo Nielsen og Egon Østergaard.
Så mangler vi bare en kasserer men der er tid endnu at indstille kandidater, så det kan meget vel være at feltet er vokset inden da.
21’årige Daniel Lykkebo Nielsen er fra Fjerritslev. Han er et kendt ansigt i Fjerritslev Haveservice, hvor han gør fyldest som altmuligmand. Han har sine skytterødder i foreningen alene, er endnu ikke så erfaren, men han har siden sin indtræden i bestyrelsen påtaget sig en stor mængde praktiske opgaver. Mange kender ham fra foreningskassen, hvor han tit og ofte er kommet lige fra arbejde for at betjene de mange ivrige skytter på bedste vis.

49’årige Egon Østergaard er fra Brovst. Han beklæder i forvejen posten som formand for uddannelsesudvalget i DGI skydning for nordjylland. Han arbejder til dagligt på Scandi Byg i Løgstør som montør. Egon har sine skytterødder i både skytteforening, hjemmeværn og nu senest også som relativ nybagt jæger, så han må siges at besidde stor erfaring på området.

Hvem af de to der bliver valgt, kan kun generalforsamlingen den 25. marts vise. Den afholdes på banen i Idrætscenter Jammerbugt, Fjerritslev.